Naar buiten!

Kinderen kunnen hier buiten spelen in de tuin. We hebben een eetbare tuin: frambozen, blauwe bessen, aardbeien,… Samen werken we ook in de moestuin. We zaaien onze plantjes, we geven ze water en oogsten de vruchten (en proeven natuurlijk).

Op 26 maart 2022 kregen we er 3 nieuwe vriendinnetjes bij: Tik (Bleu de landes), Tak (White sussex) en Tok (Harco). We zorgen samen voor de kippetjes: eten geven en eitjes rapen.

Natuurlijk kunnen we ook gewoon nog spelen in de tuin. In de grote buitenkeuken kunnen we de allerlekkerste gerechten maken. Er is ook ruimte genoeg om lekker rond te hollen en onze fantasie de vrije loop te laten.

Toch is het ook altijd leuk om een uitstapje te maken. Dat kunnen korte tripjes zijn: naar de bakker, naar de winkel of gaan spelen in het park,.. Deze uitstapjes maken we in onze kiddiebus: een grote stevige kinderwagen met 6 plaatsen en riempjes om ons vast te maken (veiligheid boven alles).

Heel soms doen we (met oudere kindjes) ook wat grotere uitstappen. Hierbij zijn dan meerdere volwassenen aanwezig. Voorbeelden van dergelijke uitstappen zijn: de kinderboerderij, het zwembad, de zoo van Antwerpen, de zee,… Van deze grotere uitstappen worden de ouders natuurlijk op tijd op de hoogte gebracht.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: